Welcome msg!

Πληροφορίες αποστολής

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει κάθε πώληση προϊόντων που γίνεται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος που φιλοξενείται στον ιστοχώρο (site) www.scrapbooking.gr. Οποιεσδήποτε τυχόν αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την υπεύθυνη επιχείρηση εγγράφως. Οποιαδήποτε άλλη συμφωνία απαγορεύεται ρητώς. Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση εκ μέρους σας οποιουδήποτε μέρους ή του συνόλου αυτού του Δικτυακού χώρου ισοδυναμεί με πλήρη αποδοχή εκ μέρους σας των γενικών κανόνων του, όπως αυτοί περιγράφονται αναλυτικά στους Όρους Χρήσης του. Κάθε αποστολή παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή εκ μέρους σας της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.
Οι παραγγελίες λαμβάνονται μέσω διαδικτύου με τη συμπλήρωση όλων των σχετικών πεδίων και με την καταχώρηση και αποστολή των δεδομένων ακολουθώντας τα στάδια της διαδικασίας που προβλέπεται από το λογισμικό αυτού του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Πριν την τελική αποδοχή εκ μέρους σας κάθε παραγγελίας εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας μία Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Εφόσον συμφωνείτε και πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί που εμφανίζεται στην οθόνη σας, η επιβεβαιωμένη πλέον παραγγελία καταγράφεται στα συστήματα της εταιρίας και αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
Τυχόν προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων της επιχείρησης. Η αποστολή Επιβεβαίωσης Παραγγελίας γίνεται αυτόματα και δεν είναι δυνατόν να προηγηθεί έλεγχος των αποθεμάτων στις αποθήκες της επιχείρησης. Σε περίπτωση ελλείψεων προϊόντων που έχουν συμπεριληφθεί στη Επιβεβαίωση Παραγγελίας, εκπρόσωπος της επιχείρησης. θα σας ενημερώνει ηλεκτρονικά σχετικά με τις ελλείψεις αυτές και τις τυχόν εναλλακτικές δυνατότητες.

Τιμές και Όροι Πληρωμής

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής και οι όροι πληρωμής είναι αυτά που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση της Παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται είτε κατά την παράδοση των προϊόντων με αντικαταβολή, είτε πριν την αποστολή τους μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Euroline), είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 4 ημερών από την εντολή παραγγελίας). Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Γίνεται σαφές πως η εισαγωγή των ευαίσθητων στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, γίνεται σε ασφαλή ιστοσελίδα της Eurobank, υπεύθυνης για την ασφάλεια και έγκριση της συναλλαγής. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί θα είναι απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον ζητηθεί και αφού συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση Έδρας και Επάγγελμα.

Παράδοση

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε σε χώρες που αναγράφονται στη σχετική λίστα, εφόσον δεν συντρέχει συγκεκριμένος λόγος αδυναμίας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας μέσω Ταχυδρομείου ή μέσω ιδιωτικής εταιρείας μεταφορών. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται από την υπηρεσία που θα διενεργεί την αποστολή και εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης, όπως αυτός προσδιορίζεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Το κόστος παράδοσης θα σας γνωστοποιείται αυτόματα κατά την διενέργεια της παραγγελίας.

Για αποστολές εντός Ελλάδας, ισχύει:

Παραγγελίες άνω των 70 ευρώ, δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής (δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα τυχόν αντικαταβολής).

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η επιχείρηση, υπό την επιφύλαξη καταστάσεων ανωτέρας βίας, όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα το συντομότερο δυνατόν. Είναι δυνατόν, μετά από συνεννόηση, να πραγματοποιηθεί και τμηματική παράδοση. Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Ανωτέρα Βία

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Σε τέτοιες περιπτώσεις δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, καθυστερήσεις που οφείλονται σε προμηθευτές, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 30 ημερών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.
Post your comment

Scrapbooking.gr / The Crafter's Joyride