Οι κάρτες έχουν διαστάσεις 64χιλ. χ 89χιλ., είναι χειροποίητες και μοναδικά έργα τέχνης. Στο πίσω μέρος τους υπάρχει η υπογραφή του δημιουργού και η ημερομηνία ολοκληρωσής τους. Στόχος είναι η ανταλλαγή τους με άλλα άτομα της ίδιας συλλογικής ομάδας.

Στις μέρες μας η ανταλλαγή καλλιτεχνικών καρτών έχει εξελιχθεί και επιτρέπει πλεον άτομα από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν σε αυτό το δρώμενο χωρίς να υπάρχει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα. Ολοι μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την δραστηριότητα και όλες οι τεχνικές επιτρέπονται. Με τις καλλιτεχνικές κάρτες ο δημιουργός έχει την δυνατότητα να πειραματιστεί με διάφορες τεχνικές, να χρησιμοποιήσει ότι υλικά θέλει και να συνδυάσει διαφορετικές τεχνοτροπίες.Είναι μία ελεύθερη μορφή έκφρασης με μοναδικά και ανεπανάληπτα μικροσκοπικά έργα τέχνης. (πηγή Wikipedia)

 

Στην πρόκληση του Οκτωβρίου θα θέλαμε να δημιουργήσετε 3 διαφορετικές καλλιτεχνικές κάρτες διαστάσεων 64χιλ. χ 89χιλ. με ένα συγκεκριμένο μήνυμα η καθεμία, τις οποίες αργότερα θα ανταλλάξετε με άλλες κάρτες ατόμων της επιλογής σας. Μην ξεχάσετε να υπογράψετε στο πίσω μέρος της κάρτας σας και να σημειώσετε την ημερομηνία δημιουργίας της! Οι τεχνικές και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε είναι δικής σας επιλογής. Η φωτογραφία που θα αναρτήσετε πρέπει να περιλαμβάνει και τις 3 κάρτες και να είναι όσο το δυνατόν πιο φωτεινή και ευδιάκριτη.

 

Για να συμμετέχετε στην πρόκληση πρέπει να είστε συνδεδεμένοι. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε.

Ανεβάστε τη συμμετοχή σας πατώντας το κουμπί «Ανεβάστε εικόνα». Έτσι παίρνετε μέρος στην πρόκληση!
Περιηγηθείτε στις υπόλοιπες συμμετοχές και ψηφίστε τις αγαπημένες σας!
Μπορείτε να ψηφίσετε εώς τρεις συμμετοχές.

H ψηφοφορία ξεκινάει στις 16 Νοεμβρίου 2016 και τελειώνει στις 17 Νοεμβρίου 2016.
Οι τυχεροί της ψηφοφορίας θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

 

Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία!

 

Ο διαγωνισμός τελείωσε!

 

Οι τυχεροί που θα κερδίσουν πλούσια δώρα είναι οι : Κατερίνα Λαϊοπούλου, Δώρα Ευστρατίου, Αναστασία Αλεξανδρή και Μαρία Τζάλλα!!!

 

 

Dwra  Δώρα Ευστρατίου – thoughts

 

Anastasia Αναστασία Αλεξανδρή – create-imagine-inspire

 

Maria  Μαρία Τζάλλα – »Enjoy – Celebrate» (Life)

 

Katerina   Κατερίνα Λαιοπούλου – Explore, create, beauty…